19 Ocak 2012 Perşembe

En İyi İkili Opsiyon Şirketi

İkili opsiyon ticaretine başlarken vermeniz gereken en önemli karar hangi ikili opsiyon şirketi üzerinden işlem yapacağınızdır. İkili opsiyon şirketini seçerken izleyeceğiniz yol, ikili opsiyon stratejilerinden, ticari alışkanlıklarınıza kadar değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten dolayı en iyi ikili opsiyon şirketi diye bir tabir herkes için değişkenlik gösteriyor olsa da, bazı kriterler tüm yatırımcılar için eşit derecede önemli olduğundan dolayı en iyi ikili opsiyon şirketini belirlememizde bir sakınca görmüyorum.

Tüm yatırımcılar için eşit kriterler dedim az önce. Peki nedir bu kriterler? En iyi ikili opsiyon şirketini neye göre belirleyebiliriz? İşte ikili opsiyon şirketini en iyi yapan etkenler:

  • Güvenilir olması.
  • Ödemeleri tam zamanında yapması.
  • Temel ikili opsiyon seçeneklerini yatırımcısına sunması.
  • Gerçek zamanlı finansal tablolar üzerinden işlem yaptırması.
  • İyi bir müşteri temsilciliği ve kişisel broker hizmeti sunması.
  • Zararla sonuçlanan opsiyonlarda yatırımınızın bir kısmını iade edebiliyor olması.
  • Geniş bir aktif yelpazesi sunması.
  • Kullanışlı ve anlaşılır bir arayüze sahip olması.
  • Hemen Sonlandır ve Devam opsiyon işlemlerinin yapılabiliyor olması.

İkili opsiyon ticareti yaparken bu özellikler tüm yatırımcılar için önemlidir. Sonuçta yatırım yapıldığından dolayı, yapılan bu yatırımın en iyi şekilde sonuçlanmasını isteriz. Bunun da ilk adımı en iyi ve en güvenilir ikili opsiyon şirketini seçmektir.

Deneyimlerime dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Option Rally, yukarıda saydığım tüm özellikleri barındırmaktadır. Gerek güvenilirliği, gerek de kurumsal yapısı ve müşteri hizmetleri ile Option Rally ile başlayacağınız ikili opsiyon ticaretinizden kesinlikle memnun kalacaksınız.

Bol kazançlar dilerim.

4 yorum:

  1. ikili opsiyon yatırımı sağlayan firmaların güvenilir olabilmeleri için ödemelerini kısa ve makul zaman çerçevelerinde yapmaları yeterli olacaktır.
    Maddelerden bir tanesi olan zararla sonuçlanan yatırımlarda belirli bir geri ödeme olması, kazanç oranını etkilediğinden yukarıdaki listede yer almasa da olabilir.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar , optionrally şirketi hiç güvenilir deyil.Çünkü ben bizzat bu şirkette biraz işlem yaptım ; seçtiyiniz işlemde artar veya azalır a tıkladığınızda işlem anında olmuyor, ancak yaklaşık 1sn sonra işlem gerçekleşiyor dolayısıyla o geçen 1sn size herşeyi kaybettiriyor. kısacası: çok ama çok dandik bir siteye sahip.

    YanıtlaSil
  3. Bu ikili seçenek hakkında bilgi için teşekkürler. Ben bu parayı kazanmak için çok iyi bir yol olduğunu düşünüyorum.İkili opsiyonlar aslında kimsenin bir şey indirmesini ya da yüklemesini gerektirmeyen yenilikçi bir platformdur. Sadece iyi bir ikili opsiyonlar komisyoncusu seçin ve bir hesap açarak onların sistemine kaydolun.

    Opsiyon ikili

    YanıtlaSil
  4. Bu siteyi bir inceleyin derim.
    http://bit.ly/2fxtKl3

    YanıtlaSil