8 Ocak 2012 Pazar

İkili Opsiyon Ticareti ve Broker'ların Önemi

İkili opsiyon ticareti yapmanın ilk adımı size en uygun olan ikili opsiyon brokerının hangisi olduğuna karar vermenizdir. Biraz araştırma yaptığınızda her alanda olduğu gibi ikili opsiyon ticaretinde de farklı avantajlara ve dezavantajlara sahip bir çok farklı broker olduğunu göreceksiniz.

Siz değerli yatırımcılar için internette bulabileceğiniz en güvenilir ikili opsiyon brokerlarının kısa açıklamalı bir listesini hazırladım. Detaylı açıklarımı ilerleyen günlerde yazacağım ikili opsiyon brokerlarının oldukça detaylı incelemelerini ikili opsiyon broker incelemeleri sayfasında bulabilirsiniz.

İşte internetteki en güvenilir ikili opsiyon brokerları:

Option Rally İkili Opsiyon Brokerı





Option Rally, kurumsal, güven veren ve gelişmiş Türkçe destekli müşteri hizmetleri ile dikkat çeken kaliteli biikili opsiyon brokerıdır. Anlaşılır Türkçe sayfası ile ikili opsiyon işlemlerinizi güvenle yapabilirsiniz.

Detaylı inceleme için Option Rally incelemesi yazısını okuyunuz.








24 Option, siyah tasarımı ve başarılı Türkçe işlem platformu ile oldukça elit ve proesyonel bir izlenim bırakıyor. Sunmuş olduğu geniş bonus teklifleri ile mutlaka yeni bir hesap açıp denenmesi gereken bir ikili opsiyon brokerı. Anında geri dönüş yapan Türkçe destekli müşteri hizmetleri de oldukça başarılı.

Detaylı inceleme için 24 Option incelemesini okuyunuz.


Anyoption İkili Opsiyon Brokerı





Anyoption ikili opsiyon ticaretine başlamak için en uygun brokerlardan birisidir. Zarar etmeniz durumunda yatırımınızın %10'luk bir bölümünü size geri iade ediyor ancak bunun karşılığında da kâr oranlarını diğer ikili opsiyon brokerlarının altında tutuyor. Anyoption ile başarılı bir opsiyon sonrasında %72'lik bir kâr elde ediyorsunuz.

Detaylı inceleme için Anyoption incelemesini okuyunuz.



Vopsiyon İkili Opsiyon Brokerı






Tamamen Türk bir firma olan Vopsiyon, en başarılı Türk ikili opsiyon brokerlarından birisidir. Genç ve profesyonel bir ekipten oluşan Vopsiyon hızlı müşteri servisi geri dönüşü ve kolay kullanılır yapısıyla bir çok
Türk yatırımcımızın ilk tercihi olacağa benziyor.

Detaylı inceleme için Vopsiyon incelemesini okuyunuz.

İnternet üzerinde bulabileceğiniz en güvenilir brokerların listesini siz değerli yatırımcılar için kısa açıklamalar ile hazırladım. Yukarıdali brokerlar aracılığı ile gönül rahatlığı ile ikili opsiyon ticaretinize başlayabilirsiniz. Benim kişisel tercihimi soracak olursanız ise profesyonel yapılarından dolayı 24 Option ile Türk bir firma olmasından dolayı da Vopsiyon'u sizlere öneriyorum.

Bol kazançlı günler dilerim.

2 yorum:

  1. opsiyon işlemlerisırasında getiri oranı önemli olduğu gibi, işlemlerinizi yapmayı seçtiğiniz broker da kazançlarınıza destek vermekten kaçınmayacaktır. Bu nedenle güvenli ve inanılır bir broker her zaman kazanç oranınızı yükseltmekte yardımcı olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. İkili Opsiyon başarının anahtarı nedir. Ben broker başarının anahtarı olduğunu düşünüyorum. Bir müşteri için bir komisyoncu can her şey çünkü. Ben Opsiyon ikili komisyoncu fırsat sürü görebilirsiniz.

    YanıtlaSil